DIABALANCE dose R

FAHÉJ KIVONATOT TARTALMAZÓ

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY

Vevői ár: 17680 Ft/doboz(30 kapszula)

Diabalance dose RA fahéj kivonat az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához, az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez!A fahéj története végigkíséri az emberiség történetét.
A legkorábbi gyógyfüves feljegyzések már említést tesznek róla 5000 évvel ezelőtt, mint fontos egészségügyi hatásokkal rendelkező fűszernövényről.
A két legfontosabb faját, a verumot és az aromaticumot kincsként kezelték, értékük meghaladta az arany értékét.
A fűszerkereskedők titokban tartották az útvonalakat a fahéj ősi hazája, Burma és Ceylon felé. Vasco de Gama és Kolombusz utazásait is egy új fahéj útvonal megtalálása inspirálta, háborúkat vívtak és kontinenseket fedeztek fel a fűszer iránti lázas kutatás közben.
Napjaink kutatói fehér köpenyt viselnek és a tudomány felfedezetlen vizein utaznak mialatt őket is a fahéj inspirálja. Amikor ezen ősi fűszer aktivitását vizsgálták, egy új földrész felfedezésének érzését élték át, amikor kirajzolódott számukra a fahéj anyagcserére gyakorolt hatása. Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) és más előkelő kutatóintézetek vizsgálatai feltárták a fahéj szerepét a cukor energiává történő átalakításában.

Így válik világossá számunkra az ősi gyógyítók bölcsessége, akik a fahéj értékét az arany fölé helyezték.
A világon elsők között büszkén mutatjuk be a fahéj két fajából szuperkritikus extrakcióval nyert kivonatunkat, amely biztosítja ezen értékes fűszer biológiailag aktív komponenseinek széles spektrumát.
A Diabalance Dose R dózisbiztos (Dose Reliable) módon tartalmazza a fahéj fenoljainak és aldehidjeinek teljes skáláját.
A Diabalance dose R minden kapszulája ezen értékes növény ősi ígéretét zárja magába.