CHOX

Vannak az életünkben olyan pillanatok, alkalmak, amikor szükségét érezzük, hogy kényeztessük testünket-lelkünket egyaránt, legalább néhány boldog perc erejéig. Ennek egyik „legédesebb” eszköze a csokoládé, amiért milliónyian rajongnak már hosszú-hosszú évszázadok óta.

Hódoljunk hát mi is ennek az élvezetnek, lelkiismeret furdalás nélkül, az új egészségvédő-antioxidáns csokoládé termékekkel! Az utóbbi évtizedben a tudomány a csokoládé felé fordult, és számtalan vizsgálattal bizonyították kiemelkedő hatásait, melyekről előző hírlevelünkben be is számoltunk Önnek!


A ChoX új innováció. Nem más, mint egy egészséges szenvedély, amely magában hordozza a csokoládé bűntelen élvezetét, miközben szervezetünkre számos jótékony hatást gyakorol!

A CHOX termékek legfőbb összetevői a magas hatóanyag tartalmú, speciális kakaó és bio Goji Berry kivonat.

Az előző írásunkból megtudhatta, hogy a kakaó és a goji berry antioxidáns tartalmában az élen jár az élelmiszerek között. Az Organic Mission egy különleges egyveleget alkotott, hiszen e két kirobbanó erejű növényt ötvözte. Ezért tud egyedülálló egészséges csokoládét kínálni a ChoX-al, amelynek ezért páratlan antioxidáns tartalma.

Az Organic Mission jelenleg 5 variációt kínál az egészséges nassolásra:






CHOX CLASSIC:
 ANTIOXIDÁNS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ SZELET GOJI BERRY KIVONATTAL
POLIFENOL ÉS C VITAMIN TARTALOMMAL :
Vevői ár: 11760 Ft/Doboz(300g)
Partner ár: 9800 Ft/Doboz(300g)

A klasszikus formát és ízt kedvelőknek ajánljuk e táblás fekete csokoládét, melynek egyetlen szeletje 4.000 ORAC értékkel és 350 mg polifenollal bír és csupán 51 kcal-t tartalmaz. Összetevői között mézkivonat és C-vitamin is található. Az ajánlott napi adag: 1-3 szelet, mellyel akár 12.000 ORAC kerül be a szervezetébe, a hagyományos étkezéssel bejuttatott alig 1.500 ORAC-kal szemben.Páratlanul magas antioxidáns védelemmel: ORAC: 12 000** ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő Kapacitás), mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának szabadgyök-megkötő és semlegesítő képességét. 12 000 ORAC napi ajánlott bevitelben (3 adag)
A polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.







Ajánlott napi bevitel: 1-3 szelet naponta

Magas polifenol tartalmú csokoládé (kakaómassza, fruktóz, tejzsír, kakaópor, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília) bio goji berry kivonat, mézkivonat, C-vitamin


CHOX DROPS
 ANTIOXIDÁNS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ PASZTILLÁK GOJI BERRY KIVONATTAL,
POLIFENOL ÉS C VITAMIN TARTALOMMAL
Vevői ár: 4570 Ft/Doboz(90G)
Partner ár: 3810 Ft/Doboz(90G)
CHOX DROPS utántöltő
ANTIOXIDÁNS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ PASZTILLÁK GOJI BERRY KIVONATTAL
POLIFENOL ÉS C VITAMIN TARTALOMMAL
 Vevői ár: 12950 Ft/Doboz(300g)
Partner ár: 10790 Ft/Doboz(300g)

A praktikus útitárs. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik sokszor, kisebb mennyiségben szeretnék élvezni a csoki nyújtotta élményeket. Ön egész nap csokit majszolhat, ezzel mégsem árt, hanem pont ellenkezőleg, használ a testének – a lelkén kívül, természetesen! Egy adagnyi fekete csoki darabka szintén 4.000 ORAC-ot és 350 mg polifenolt tartalmaz, valamint mézkivonatot és C-vitamint, csakúgy, mint klasszikus társa. Így kalóriaértékében is megegyezik az előzővel. 40 db Drops elfogyasztásával, szervezetünk működését 8.000 ORAC értékű antioxidánssal segítjük.

 
Páratlanul magas antioxidáns védelemmel: ORAC: 8000*
* ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő Kapacitás), mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának
szabadgyök-megkötő és semlegesítő képességét. 8000 ORAC napi ajánlott bevitelben (2 adag).
A polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Magas polifenol tartalmú csokoládé (kakaómassza, fruktóz, tejzsír, kakaópor, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília) bio goji berry kivonat, mézkivonat, C-vitamin


HOT CHOX
INSTANT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ ITALPOR KAKAÓ ÉS POLIFENOL TARTALOMMAL, GOJI BERRY KIVONATTAL
Vevői ár: 15380 Ft/Doboz(540g)
Partner ár: 12810 Ft/Doboz(540g)

Ha van, aki forrón szereti, azoknak egyértelmű ajánlatunk e mennyei csokoládéital, amelyből már egy csészében 5.100 ORAC és 240 mg polifenol van. Ha pedig forrón kezdi és úgy is fejezi be a napot, két ital elszürcsölésével 10.200 ORAC dolgozhat a szabadgyökökkel szemben! Hideg téli reggelen és estén elképzelni sem lehet ennél finomabbat és hasznosabbat – emlékezzünk, Montezuma uralkodóra, aki e forró italnak köszönhette teljesítőképességét a háremében.


Páratlanul magas antioxidáns védelemmel: ORAC: 10 200*
* ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő
Kapacitás), mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának
szabadgyök-megkötő és semlegesítő képességét.
5600 ORAC napi ajánlott bevitelben (2 adag).
A polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Két adagolókanálnyi italport adjon 1,5 dl forró, de nem lobogó tejhez, vagy vízhez. Alaposan keverje el.

fruktóz, kakaópor, kakaó extrakt, magas polifenol tartalmú csokoládépor (kakaómassza, fruktóz, tejzsír, kakaópor, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília) maltodextrin, szentjános kenyér mag liszt, bio goji berry kivonat, C-vitamin




CHOX FOR KIDS
ANTIOXIDÁNS, INSTANT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ ITALPOR KAKAÓ ÉS POLIFENOL TARTALOMMAL, GOJI BERRY KIVONATTAL 
Vevői ár: 11760 Ft/Doboz(270g)
Partner ár: 9800 Ft/Doboz(270g)
Az ugyancsak forró, ám gyerekeknek kifejlesztett egészséges kakaó, amely édes íze ellenére mégis fogvédő, a természetes cukor, a Xylitol használatának köszönhetően. Egy adag itallal gyermeke szervezete 2.800 ORAC értékkel gazdagodik, amelyet a 120 mg polifenol biztosít. A Xylitol természetes édesítőszer, a kristálycukornál kevesebb kalóriát, csupán 85 kcal-t tartalmaz, értékes egészségjavító anyag. Számtalan klinikai tanulmány igazolta, hogy a Xylitol napi használatával megelőzhető a fogszuvasodás, sőt egyes esetekben megállítható és visszafordítható a megindult fogszuvasodási folyamat. A termékből készíthető kiváló ízű és állagú forró gyermekital mellett, a háziasszonyok kakaós sütemények elkészítésekor is használhatják, így az édesség nem csak finom lesz, hanem garantáltan egészséges is.


Páratlanul magas antioxidáns védelemmel: ORAC:5600*

* ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő
Kapacitás), mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának
szabadgyök-megkötő és semlegesítő képességét.
5600 ORAC napi ajánlott bevitelben (2 adag).

A polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához. A xylitol segít a fogak egészségének a megőrzésében.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Egy adagolókanálnyi italport adjon 1,5 dl forró, de nem lobogó tejhez, vagy vízhez. Alaposan keverje el.

kakaópor, fruktóz, kakaó extrakt, xylitol, emulgeálószer: szója lecitin, bio goji berry kivonat, C-vitamin


CHOX SHAKE
KIEGYENSÚLYOZOTT ÉTRENDET ÉS TESTSÚLYKONTROLLT TÁMOGATÓ ITALPOR
Vevői ár: 14180 Ft/Doboz(560g/20adag)
Partner ár: 11820 Ft/Doboz(560g/20adag)

Testszobrászok figyelmébe ajánljuk elsősorban e hideg, csokis, tejes finomságot, amely egyszerre fittségünket és egészségünket is szolgálja. 2.800 ORAC értékű antioxidáns- és rosttartalmával, valamint alacsony GI (glikémiás) index mellett kontrollálhatjuk testsúlyunkat. Ezáltal tartós eredménnyel, kínzó éhség, idegeskedés és az ún. „jo-jo” effektus nélkül faraghatunk testünkön, miközben csokival kényeztetjük magunkat! A ChoX Shake minden adagja biztosítja, hogy energikusabbnak érezzük magunkat, hozzájárul a napi tápanyagszükséglet kielégítéséhez, fenntartja a jóllakottság érzést úgy, hogy közben nem terheli a gyomrot és egészséges emésztést eredményez.Páratlanul magas antioxidáns védelemmel: ORAC: 5600*




* ORAC: Oxygen Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök Elnyelő Kapacitás),
mely megmutatja az egyes élelmiszerek 100 grammjának szabadgyök-megkötő
és semlegesítő képességét. 5600 ORAC napi ajánlott bevitelben (2 adag)

JAVASOLT FELHASZNÁLÁS

Az egészség étrend részeként keverjen el 5 púpozott adagolókanál (28g) italport
2,5 dl 1,5°%-os zsírtartalmú tejben.

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS RÉSZEKÉNT:
Napi 1 főétkezést váltson ki 1 itallal, a másik két főétkezés során táplálkozzon kiegyensúlyozottan.

TESTSÚLYKONTROLL ESETÉN:
Napi 2 főétkezést váltson ki 1-1 itallal, a harmadik főétkezés során táplálkozzon kiegyensúlyozottan. A termék fogyasztása mellett gondoskodjon az energia bevitel csökkentését szolgáló kiegyensúlyozott étrendről és a megfelelő fizikai aktivitásról.

Ügyeljen a megfelelő, fokozott folyadékbevitelre!

szójafehérje izolátum, zabkorpa, savó fehérje koncentrátum, fruktóz, kakaó, frukto-oligoszacharidok, magas polifenol tartalmú csokoládépor (kakaómassza, fruktóz, cukor, tejzsír, kakaópor, emulgeálószer: szója lecitin, természetes vanília) kakaó extrakt, szentjános kenyér mag liszt, csomósodást gátló anyag (szilícium dioxid) organikus goji berry kivonat


.