NO LIMIT!



MANGOSZTÁN GYÜMÖLCSLEVET
ACEROLALÉ KONCENTRÁTUMOT,
ZÖLDTEA ÉS MATELEVÉL
 KIVONATBÓL SZÁRMAZÓ
TERMÉSZETES KOFFEINT ÉS
NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ
ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY

Vevői ár: 16030 Ft/flakon(750ml)

RADICAL ENERGY FORMULARELOADED - ÚJRATÖLTVE NO LIMIT
Radikális energia formula természetes összetevőkkel
Miért radikális?
Egyrészt, mert szakít a hagyományos, „műanyag” energiaitalok egy kaptafára menő formuláival (cukor, szintetikus vitaminok és koffein, taurin), másrészt mert radikális hatása lehet egyetlen adagnak is.
A konvencionális energiaitalok stimuláló összetevőiknél fogva gyorsan mozgósítják a szervezet tartalékait, de a hatás megszűnésével a fáradtság, levertség és energiahiányos állapot még mélyebb lehet, mint az ital fogyasztása előtt volt. Ilyenkor jön a következő ital és a következő mélypont…
Létezik-e olyan megoldás, amikor a stimuláló hatást nem követi levertség?
Erre ad hatásos, természetes választ a NO LIMIT!
Intenzív fizikai és szellemi igénybevétel esetén nem csak cukor ég el a szervezetben, hanem más létfontosságú tápanyagok, vitaminok, enzimek, sejtvédő anyagok százai, ezrei is elhasználódnak, lebomlanak, kiválasztódnak, emellett szabad gyökök milliárdjai keletkeznek és indulnak el a vérkeringéssel, hogy károsítsák szervezetünk sejtjeit, molekuláit.
Néhány szintetikus vitamin nem képes megállítani és megakadályozni ezt a folyamatot és helyreállítani a szervezet tartalékait és egyensúlyát.
Ezért az Organic Mission egy olyan, teljesen egyedi, természetes formulát alkotott meg, amely a természet legerősebb stimulánsai mellett tartalmazza a regenerációhoz és a sejtjeink védelméhez szükséges növényi hatóanyagok olyan széles spektrumát, amelyek nemcsak védelmezik sejtjeinket, hanem közben fel is töltik a kiürült raktárakat.
MANGOSZTÁN GYÜMÖLCSLEVET
ACEROLALÉ KONCENTRÁTUMOT
ZÖLDTEALEVÉL KIVONATBÓL
MATELEVÉL KIVONATBÓL SZÁRMAZÓ TERMÉSZETES KOFFEINT
NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY.