SUPRABALANCE


MULTIPLY PLUS KETTŐS FERMENTÁCIÓS ELJÁRÁSSAL ELŐÁLLÍTOTT,
NÖVÉNYI ENZIMEKET TARTALMAZÓ ITALKÉSZÍTMÉNY

Vevői ár: 16030 Ft/flakon(750ml)


A termék BIO GOJI BERRY gyümölcslé felhasználásával készült.Nemt tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket, ízesítőt, stabilizártort, étkezési savakat!
BIO GOJI BERRY
BIO PAPAYA ÉS LEVÉL
GYÖMBÉR - KURKUMA
BIO és KOSER CÉKLALÉ
ZÖLDETALEVÉL
„A halál a bélben lakozik”-mondta Paracelsus, a középkor egyik legnagyobb orvosa és gondolkodója.
Csak most, több száz év elteltével kezdjük megérteni ennek a kijelentésnek az igazságát és mélységét, amelyet a legfrissebb tudományos eredmények is a legmesszebbmenőkig igazolnak. Egyensúlyban lévő emésztés, harmonikusan működő gyomor és bélrendszer nélkül nem érhető el a tökéletes egészség.
Az emésztőrendszer mikrobiológiai egyensúlya alapvető fontosságú a táplálékkal bevitt hatóanyagok emésztése és hasznosulása, az immunrendszer megfelelő működése szempontjából. Olyan kulcsfontosságú élettani tényezőket befolyásol az emésztőrendszer működése, mint az allergiára, gyulladásos betegségekre való hajlam, bizonyos daganatok kialakulásának a valószínűsége vagy akár a csontok, ízületek állapota.
A természetes módszerekkel gyógyító szakemberek egyetértenek abban, hogy minden, az egészség megőrzését vagy helyreállítását célzó kezelésnek az emésztőrendszer tisztításával és egyensúlyba hozásával kell kezdődnie.